Back to home
in Beauty & Fashion

Zijn Adventskalenders 2018 Het Geld Waard?

  • 28 november 2018
  • By Positive Me
  • 0 Comments
Zijn Adventskalenders 2018 Het Geld Waard?

Ik heb er altijd een enorme hekel aan gehad; adventskalenders. Tenminste, de beauty advent kalenders. Niet die met chocola erin, die zijn heel leuk voor één avond… Om dan alle hokjes in 1 keer open te maken, de chocola op te eten en de kalender weg te gooien. Nee, beautykalenders heb ik altijd onzin gevonden. Ik dacht dat het een marketingtruc was om ons nog meer geld uit te laten geven (want holidaymood) en ons op te schepen met mini’s, overblijfsels en de slechtste producten van elk merk. Dat leek me ook zo met een adventskalender 2018.

De adventskalender die alles veranderde

Tot ik dit jaar de kalender van Charlotte Tilbury zag. Een merk dat ik heel erg ben gaan waarderen. De kalender is prachtig om te zien en omdat ik het merk fijn vindt ben ik positief bevooroordeeld. Ik denk namelijk dan direct dat alles van het merk de moeite waard zal zijn, dus ook de kalender. Misschien een rare hersenkronkel, maar wel één die voor mij werkt. Tel daarbij op dat ik op het kanaal van Sophie Shohet op YouTube een review van de kalender zag en mijn feest is compleet. In mijn hoofd is er nog maar 1 mogelijkheid. Ik MOET een adventskalender hebben. En wel nu.

Door de bomen de vakjes niet meer zien

En dan kun je daar ook nog bij optellen dat er weet-ik-veel-hoeveel van die kalenders te koop zijn. Echt te veel om op te noemen. Ik kwam een heel fijn artikel tegen op de Evening Standard waarin heel veel kalenders tentoongespreid staan. Heel leuk, bedankt voor het schrijven hiervan, maar het maakt het leven niet veel makkelijker. Uiteindelijk zag ik door de bomen het bos niet meer. Ik had geen idee of ik voor een kalender moest gaan met skincare, beauty of een combinatie. Wist niet meer of ik voor een samengestelde kalender moest gaan (meerdere merken in 1) of voor een dedicated kalender (één merk). En ik wist niet of ik 20 euro of 220 euro wilde uitgeven. Eigenlijk was ik het helemaal kwijt.

Er bleven na review nog 3 kandidaten over

Uiteindelijk besloot ik een aantal criteria op te stellen en meer daar aan te houden. Heel veel regels hiervoor had ik niet; een mix van skincare en beauty, geen beautykleuren die niet bij mijn huid zouden passen en niet de hoofdprijs betalen. Verder zou ik wel zien wat me fijn leek. Er bleven drie kalenders over die aan mijn eisen voldeden. Welke drie dat zijn? Dat kun je hieronder in de video bekijken!

Heb jij een advent kalender gekocht voor 2018? Welke raad je aan?

Facebooktwitterpinterest
By Positive Me, 28 november 2018 Positive Me. Over yoga, good food, body en mind. For a positive You!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
8 + 12 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit the shop!
Subscribe to Me
About Me
Welkom op Positive Me! Een blog om je eraan te herinneren dat het leven mooi is! Yoga, positive mindset en gezond eten hebben mij geholpen bij het bouwen van mijn droomleven. Van het vallen in depressie na depressie naar een vrij en vol leven, dat heeft mijn zoektocht me gebracht. Met deze blog hoop ik je te kunnen helpen en inspireren om hetzelfde te doen! Of je nou wilt afvallen, beter in je vel wilt zitten of succesvol wilt worden, hier vind je alles wat je nodig hebt; artikelen, video's, recepten, work-out tips, mindfulness en veel persoonlijke verhalen. Om de beste versie van jezelf te worden. For a Positive YOU! Voor informatie over yogalessen die ik geef of workshops die ik verzorg kun je kijken op www.positiveyoga.nl. Vergeet niet te abonneren op Youtube, like op Facebook of een follow Instagram, daarmee support je mij om nog meer mooie content te maken!
Follow Me
Watch Me – Welcome To Positive Me
Positive Instagram
Watch Me – How I Do My Cheeks
BlogSociety
Watch Me – My hairless living secret exposed
Positive Instagram

@