De Ultieme Zomer Make-up Met Guerlain X Grazia

Guerlain Grazia

Stel je even het volgende plaatje voor; je bent op Ibiza. Je dag begon met yoga op het strand, waarna je lekker hebt liggen doezelen in een hangmat. Een gezonde salade met een glas champagne (tja, het is vakantie) voor de lunch en nu lig je met je billen op het strand te genieten van de warme zon. (Heb je je ingesmeerd?) En dan belt je beste vriendin of je meegaat naar de Sunset Ashram voor een hapje eten. Als je nu weggaat red je het net. Slik, je hebt alleen een beetje mascara op… Je duikt snel in je strandtas. Waarmee kun je je make-up even gauw bijwerken naar een ultieme avondlook? Daar kreeg ik in een masterclass over zomer make-up met Guerlain het antwoord op, met slechts drie supermooie producten.

Guerlain Grazia

Een bronzer to die for

Wauw, wauw, wauw. De terracotta bronzer van Guerlain is een beauty om te zien! Deze bronzer is licht, mooi gepigmenteerd en longlasting. Zelfs de geur is perfect. Guerlains expert en Training Director Massaniello Bogaert deelt het geheim van die ultieme after-beach-sunkissed-look. Je neemt een dikke kabuki brush (die in de OVERVOLLE goodie bag zat) en draait deze rond tussen je duim en wijsvinger over het pallet van de poeder. Licht aftikken en dat in de vorm van een 3 over je gezicht vegen. Start vlak onder je jukbeen, veeg richting je voorhoofd en dan terug naar je jukbeen en richting je kin. Alsof de zon de hele middag je wangen gekust heeft.

Guerlain Grazia

Extra tip met je bronzer

Heb je een bronzer die verschillende tinten in het pallet heeft zoals de Terracotta bronzer? Neem dan wat van de lichte roze/oranje tint en smeer dit met je wijsvinger op je ooglid voor een extra heldere oogopslag.

Guerlain Grazia

Finishing touch

Een mooie lipstick is onmisbaar in elke tas, strand, avond of werk. Als je me kent dan weet je dat ik nooit zonder mijn rode lippen de deur uitga. Ze zijn statement, ze zijn chique en ik vind rode lippenstift een feestje om te zien op mijn lippen! Dit is volgens Massaniello dan ook de perfecte finishing touch voor je look, een mooie lipstick. Neem knalrood, oranjerood of een koraal tint, dit staat mooi bij je gebronste huid en de kleine sproetjes die je misschien op je neus begint te zien. De lipstick van Guerlain is een unieke lipstick in z’n soort. De hulzen zijn customizable en je kunt ze combineren met alle lipsticks. Ook handig, er zitten twee spiegeltjes in, dus je kunt de lipstick eenvoudig aanbrengen.

Guerlain Grazia

De lipstick heeft een zachte, vettige feel op je lippen en dat houdt de hele dag. De kleur raak je bijna niet kwijt, ook niet met drinken. Hooguit moet je ‘s middags wat bijstiften. Groot voordeel; over deze lipstick kun je gewoon heenstiften zonder velletjes. Dit is bijvoorbeeld bij Dior 999 veel meer een probleem, maar door de vettige textuur van deze schitterende Guerlain lipstick heb je daar geen last van. Het voelt alsof je lippen verzorgd zijn terwijl je tegelijkertijd een drop-dead gorgeous kleur draagt. Double win!

Guerlain Grazia

Extra tip met je lipstick

Een easy tip is natuurlijk om wat van de lippenstift met je middelvinger van je lip te vegen en deze aan te brengen op je wangen. Glimlach nu lichtjes en smeer de lippenstift met een draaiende beweging op de ‘apple van je cheek’, dus het ronde gedeelte naast je neus. Veeg lichtjes uit naar boven zodat je blend met je bronzer.

Et voila, klaar is je ultra-beachy look!

Guerlain Grazia

Wat dan het derde product is dat je nodig hebt?

Dat hoor je van Massaniello zelf in de aftermovie die Grazia maakte. Je checkt ‘m hier! (En ja, daar zit Yours Truly op 0:11 en 1:07 te tutten.)

Link naar het artikel van Grazia: https://grazia.nl/beauty/aftermovie-de-grazia-x-guerlain-beautyday

Wat denk jij van de prachtige producten van Guerlain?

Guerlain Grazia

Oh and they had food there 😉 WIN!

Facebooktwitterpinterest

Positive Me. Over yoga, good food, body en mind. For a positive You!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
28 − 2 =


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X