Ken je het concept van een favourites box al? Mijn eerste kennismaking hiermee was een aantal jaren geleden, een Amerikaanse meid die ik volgde op Instagram kreeg met enige regelmaat een ‘surprisebox’ met healthy goods opgestuurd. Ze wist nooit precies wat het was maar ze was er altijd heel blij mee. Goed idee leek me alleen destijds nog niet beschikbaar in Nederland dus ik liet het idee los. Fast forward naar wat jaartjes verder, ook Nederland is inmiddels wat van deze boxen rijker. De nieuwste box is van www.jouwbox.nl, een healthy box vol met verrassingen die je voor slechts €39,- thuis gestuurd krijgt (good value for money!)

Jouwbox

Wat je krijgt voor dat geld?

Eigenlijk verrassend veel! Er zitten maar liefst 12 producten in die zijn geselecteerd, deze keer door Ralph Moorman. Het zijn gezonde producten die je kennis laten maken met een healthy lifestyle voor een fractie van de normale prijs. Een goede optie dus voor als je graag wat gezonder door het leven gaat zonder direct je hele portemonnee te legen.

Ik dacht het een paar jaar geleden al; deze boxen zijn super fun!

jouwbox

En dat blijkt ook zo te zijn. Wat is het een feestje om zo’n box te mogen uitpakken en alle producten te zien en te proberen. Natuurijk helemaal als je de producten nog niet kent en daarom lekker kunt testen en uitproberen om zo nieuwe favorieten te ontdekken. In de eerste editie van deze box zaten 12 producten die Ralph Moorman heeft uitgekozen. Geweldig om te zien wat zijn favorites zijn en waar hij gepassioneerd over is.

Oh en ook een voordeel? De meeste producten zijn fullsize!

Hoe fijn is dat? In onderstaande video kun je mijn unpacking van de jouwbox volgen. Persoonlijke favorieten van mij zijn onder andere de Sportbay mini weerstandsband (voor het trainen van onder andere je bilspieren, hoe gaaf!) en de Witch hazel toner van Natural Heroes. Toner is zo’n heerlijke dorstlesser voor je huid en als dat dan ook nog natuurlijk kan heb je mij al voor je gewonnen. Benieuwd wat er nog meer in zat? Bekijk de video hier.

Wil je de jouwbox bestellen? Dat kan via www.jouwbox.nl!

 

Facebooktwitterpinterest

Positive Me. Over yoga, good food, body en mind. For a positive You!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
24 × 12 =


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X