Back to home
in Body & Mind, Travel & Things

Unboxing jouwbox

  • 12 juni 2018
  • By Positive Me
  • 0 Comments
Unboxing jouwbox

Ken je het concept van een favourites box al? Mijn eerste kennismaking hiermee was een aantal jaren geleden, een Amerikaanse meid die ik volgde op Instagram kreeg met enige regelmaat een ‘surprisebox’ met healthy goods opgestuurd. Ze wist nooit precies wat het was maar ze was er altijd heel blij mee. Goed idee leek me alleen destijds nog niet beschikbaar in Nederland dus ik liet het idee los. Fast forward naar wat jaartjes verder, ook Nederland is inmiddels wat van deze boxen rijker. De nieuwste box is van www.jouwbox.nl, een healthy box vol met verrassingen die je voor slechts €39,- thuis gestuurd krijgt (good value for money!)

Jouwbox

Wat je krijgt voor dat geld?

Eigenlijk verrassend veel! Er zitten maar liefst 12 producten in die zijn geselecteerd, deze keer door Ralph Moorman. Het zijn gezonde producten die je kennis laten maken met een healthy lifestyle voor een fractie van de normale prijs. Een goede optie dus voor als je graag wat gezonder door het leven gaat zonder direct je hele portemonnee te legen.

Ik dacht het een paar jaar geleden al; deze boxen zijn super fun!

jouwbox

En dat blijkt ook zo te zijn. Wat is het een feestje om zo’n box te mogen uitpakken en alle producten te zien en te proberen. Natuurijk helemaal als je de producten nog niet kent en daarom lekker kunt testen en uitproberen om zo nieuwe favorieten te ontdekken. In de eerste editie van deze box zaten 12 producten die Ralph Moorman heeft uitgekozen. Geweldig om te zien wat zijn favorites zijn en waar hij gepassioneerd over is.

Oh en ook een voordeel? De meeste producten zijn fullsize!

Hoe fijn is dat? In onderstaande video kun je mijn unpacking van de jouwbox volgen. Persoonlijke favorieten van mij zijn onder andere de Sportbay mini weerstandsband (voor het trainen van onder andere je bilspieren, hoe gaaf!) en de Witch hazel toner van Natural Heroes. Toner is zo’n heerlijke dorstlesser voor je huid en als dat dan ook nog natuurlijk kan heb je mij al voor je gewonnen. Benieuwd wat er nog meer in zat? Bekijk de video hier.

Wil je de jouwbox bestellen? Dat kan via www.jouwbox.nl!

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterest
By Positive Me, 12 juni 2018 Positive Me. Over yoga, good food, body en mind. For a positive You!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
30 − 27 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit the shop!
Subscribe to Me
About Me
Welkom op Positive Me! Een blog om je eraan te herinneren dat het leven mooi is! Yoga, positive mindset en gezond eten hebben mij geholpen bij het bouwen van mijn droomleven. Van het vallen in depressie na depressie naar een vrij en vol leven, dat heeft mijn zoektocht me gebracht. Met deze blog hoop ik je te kunnen helpen en inspireren om hetzelfde te doen! Of je nou wilt afvallen, beter in je vel wilt zitten of succesvol wilt worden, hier vind je alles wat je nodig hebt; artikelen, video's, recepten, work-out tips, mindfulness en veel persoonlijke verhalen. Om de beste versie van jezelf te worden. For a Positive YOU! Voor informatie over yogalessen die ik geef of workshops die ik verzorg kun je kijken op www.positiveyoga.nl. Vergeet niet te abonneren op Youtube, like op Facebook of een follow Instagram, daarmee support je mij om nog meer mooie content te maken!
Follow Me
Watch Me – Welcome To Positive Me
Positive Instagram
Watch Me – How I Do My Cheeks
BlogSociety
Watch Me – My hairless living secret exposed
Positive Instagram

@