Back to home
in Beauty & Fashion

Beauty Box by Lydia E. Millen

  • 4 mei 2018
  • By Positive Me
  • 0 Comments
Beauty Box by Lydia E. Millen

Een box uitbrengen. Is het een hype tegenwoordig? Een trend, het ‘it’ ding van nu? Tot voor kort dacht ik er wel zo over, iedereen brengt maar een box uit met spullen die ik moet proberen, vaak met kleine dingetjes erin waar ik eigenlijk niets mee kan. Want bepalen of het werkt en lekker is duurt toch wel zo’n vier weken en meestal zit er te weinig in om die vier weken echt vol te kunnen. Dus toen ik hoorde van de Beauty box by Lydia E. Millen was mijn eerste reactie: No thank you. I’ll hold on to my money a little longer.

Beauty box by Lydia E. Millen

Wat er veranderde?

Lydia maakte een vlog over haar box en I loved it! Ik kende geen van de producten die ze liet zien, ik had geen enkel idee wat ik aan het kopen was, maar ik was op slag verliefd op de blush sleeve en de mooie producten. I had to have it. Er was een wachtlijst en de voorraad was beperkt, dus toen de mail kwam besloot ik direct de box te bestellen. De box kostte ongeveer 220 euro en heeft een waarde van 380, niet slecht dacht ik zo. Behalve dan dat ik niet wist wat ik ervoor terugkreeg. Ik besloot Lydia’s enthousiasme te vertrouwen en de sprong te wagen.

So happy that I did!

Beauty box by Lydia E. Millen

Er bleken een aantal geweldige anti-age producten in de box te zitten die ik nog niet kende maar zeker nodig bleek te hebben! Welke dat zijn kun je zien in de vlog hieronder;

De producten:

Cleanser – https://www.cultbeauty.co.uk/omorovicza-cleansing-foam.html

omorovicza cleanser

Alpha H – https://www.cultbeauty.co.uk/alpha-h-liquid-gold-night-treatment-serum.html

Alpha H Liquid gold

Cc serum – https://www.cultbeauty.co.uk/by-terry-cellularose-brightening-cc-lumi-serum.html

ByTerry CC Lumi serum

Sunday Riley – https://www.cultbeauty.co.uk/sunday-riley-luna-sleeping-night-oil.html

Sunday Riley Luna

Indie lee – https://www.cultbeauty.co.uk/indie-lee-coq-10-toner.html

Indie Lee toner

Tata harper – https://www.cultbeauty.co.uk/tata-harper-illuminating-moisturiser.html

Tata Harper moisturizer

De box is uitverkocht maar alle producten kun je los bestellen. Wil je weten hoe ik de producten gebruik en wat ik ervan vind? Let me know in de comments!

Facebooktwittergoogle_pluspinterest
By Positive Me, 4 mei 2018 Positive Me. Over yoga, good food, body en mind. For a positive You!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
22 + 17 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit the shop!
Subscribe to Me
About Me
Welkom op Positive Me! Een blog om je eraan te herinneren dat het leven mooi is! Yoga, positive mindset en gezond eten hebben mij geholpen bij het bouwen van mijn droomleven. Van het vallen in depressie na depressie naar een vrij en vol leven, dat heeft mijn zoektocht me gebracht. Met deze blog hoop ik je te kunnen helpen en inspireren om hetzelfde te doen! Of je nou wilt afvallen, beter in je vel wilt zitten of succesvol wilt worden, hier vind je alles wat je nodig hebt; artikelen, video's, recepten, work-out tips, mindfulness en veel persoonlijke verhalen. Om de beste versie van jezelf te worden. For a Positive YOU! Voor informatie over yogalessen die ik geef of workshops die ik verzorg kun je kijken op www.positiveyoga.nl. Vergeet niet te abonneren op Youtube, like op Facebook of een follow Instagram, daarmee support je mij om nog meer mooie content te maken!
Follow Me
Watch Me – Welcome To Positive Me
Positive Instagram
Watch Me – How I Do My Cheeks
BlogSociety
Watch Me – My hairless living secret exposed
Positive Instagram

@