Back to home
in Food

3 detox ontbijt recepten voor een opgeblazen buik

  • 11 april 2018
  • By Positive Me
  • 0 Comments
3 detox ontbijt recepten voor een opgeblazen buik

Zoals je misschien wel weet heb ik een behoorlijke geschiedenis met een opgeblazen en gevoelige buik. Van gluten- en lactose intoleranties tot gevoeligheid voor geraffineerde suikers, I’ve been there. Na een behoorlijk lange zoektocht om een oplossing te vinden, kan ik één conclusie in elk geval met je delen; eten is alles. Wat je eet bepaalt direct hoe je je voelt en hoe je in je lichaam zit. En aangezien jouw buik anders werkt dan de mijne, moeten we allemaal apart ontdekken wat voor ons werkt. Als je dus wel chocola kunt verdragen heb je in mijn ogen enorme mazzel.

Als je me volgt op Instagram, dan weet je dat ik gezond eet. Toch heb ik mezelf en de omstandigheden waarin ik verkeer niet altijd in de hand. (Voor een dagelijkse voedingsupdate, volg me hier en check m’n stories!) Als het bij mij mis is, keer ik me tot één van mijn drie van mijn favoriete detox ontbijt recepten.

En ik deel ze vandaag met je!

Bekijk de video om te zien welke detox ontbijt recepten ik graag maak. Ik leg je uit hoe je ze maakt en wat ze voor mij doen. Hieronder vind je een lijst met ingrediënten. Bon appetit!

Vergeet niet te abonneren op mijn YouTube kanaal voor meer gezond eten en gezonde buik tips!

Ingrediënten Apple detox

2 appels
1 banaan
1 el gebroken lijnzaad
2 el water
1 tl (erwten) proteïne

Optioneel

Kaneel
Geraspte gember
Kurkuma
Venkelzaad
Steranijs

detox breakfast

Ingrediënten Spinazie start up

2 handen spinazie
1 banaan
100 ml kokosyoghurt
1/2 knol venkel
Fruit naar keuze
1 el gebroken lijnzaad
1 tl (erwten) proteïne

Optioneel

Kaneel
Kurkuma
Noten naar keuze

detox breakfast

Ingrediënten Detox Juice

1 groene appel
1/2 venkelknol
2 stronken bleekselderij
1 cm gember
200 gr wortel
1 tl spirulina of chlorella (proteïne poeder kan dit vervangen)

detox breakfast

Succes met het detoxen! Als je wilt weten wat ik eet op een strenge detoxdag (of een gewone dag) laat dan een berichtje voor me achter zodat ik het voor je kan filmen!

PS, ik eet de Pea Protein van Pulsin, je koopt ‘m hier. (Nospon, ik vind dit echt lekkere proteïne en koop het zelf.)

Facebooktwittergoogle_pluspinterest
By Positive Me, 11 april 2018 Positive Me. Over yoga, good food, body en mind. For a positive You!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
15 ⁄ 1 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit the shop!
Subscribe to Me
About Me
Welkom op Positive Me! Een blog om je eraan te herinneren dat het leven mooi is! Yoga, positive mindset en gezond eten hebben mij geholpen bij het bouwen van mijn droomleven. Van het vallen in depressie na depressie naar een vrij en vol leven, dat heeft mijn zoektocht me gebracht. Met deze blog hoop ik je te kunnen helpen en inspireren om hetzelfde te doen! Of je nou wilt afvallen, beter in je vel wilt zitten of succesvol wilt worden, hier vind je alles wat je nodig hebt; artikelen, video's, recepten, work-out tips, mindfulness en veel persoonlijke verhalen. Om de beste versie van jezelf te worden. For a Positive YOU! Voor informatie over yogalessen die ik geef of workshops die ik verzorg kun je kijken op www.positiveyoga.nl. Vergeet niet te abonneren op Youtube, like op Facebook of een follow Instagram, daarmee support je mij om nog meer mooie content te maken!
Follow Me
Watch Me – Welcome To Positive Me
Positive Instagram
Watch Me – How I Do My Cheeks
BlogSociety
Watch Me – My hairless living secret exposed
Positive Instagram

@