Back to home
in Beauty & Fashion, Travel & Things

Witte tanden in twee weken met My Magic Mud

  • 10 maart 2018
  • By Positive Me
  • 0 Comments
Witte tanden in twee weken met My Magic Mud

Van kleins af aan bezoek ik elk jaar trouw de tandarts. Niet altijd leuk, wel altijd goed. Het grote voordeel van deze jaarlijkse tripjes is ook dat ik niet bang ben voor de tandarts en heel erg goed voor mijn tanden zorg. Niets belangrijker dan een mooie witte lach en frisse tanden. Ik ben trouwens best wel een tandenfreak, ik heb twee keer een beugel gehad (de laatste zelfs toen ik 24 was) ik poets m’n tanden twee keer per dag met een elektrische tandenborstel en ik floss zelfs (wauw!) Witte tanden zijn daar een groot deel van. En aangezien ik houd van organic healthy stuff en van witte tanden, was ik bij het zien van My Magic Mud direct verkocht.

My Magic Mud Positive Me

My Magic Mud?

My Magic Mud. Modder maar dan voor je tanden. Nee serieus, het is geen modder maar het is gemaakt van geactiveerde koolstof, kokosolie en bentonite klei (en het is zwart, dus dat lijkt dan al gauw op modder.) Ik weet dat het skeer (dit woord leerde ik van wat jongere collega’s, het betekent schijnbaar ‘raar’ of ‘vreemd’) klinkt en dat je je afvraagt waar dit goed voor is, hear me out. Het is namelijk ook nog eens organic en gemaakt met mooie pure ingrediënten. Oh ja en je krijgt er witte tanden van, binnen twee weken.

My Magic Mud Positive Me

How cool is that?

Ik kwam My Magic Mud tegen op het Better Health Event in Amsterdam vorig jaar en viel direct voor de mooie verpakking, het product en de belofte. Hoe gaaf is het als dit je echt witte tanden geeft zonder gekke whitening strips en andere chemische troep? Alleen m’n tanden hiermee elke dag poetsen en ik heb een mooie schone smile. Perfect toch? Ik besloot het te testen en My Magic Mud twee weken te gaan gebruiken.

Hoe werkt het?

Het geactiveerde koolstof werkt als een magneet voor vuil en vlekken zodat je tanden en je hele mond er schoon en fris van wordt. Het voelt schoon en ziet er direct witter uit. My Magic Mud is gemaakt van schone ingrediënten die allemaal biologisch zijn. Trouwens, de ingrediënten zijn ook hormoonvriendelijk, dus gebruik hiervan zorgt ervoor dat je endocriene systeem niet direct op hol slaat bij gebruik (niet zoals andere tandpasta’s waar over het algemeen sodium lauryl sulfaat (SLS) in zit om het te laten schuimen.) Dit is natuurlijk en organic, just the way we like it.

My Magic Mud Positive Me

Dus, werden mijn tanden echt witter van My Magic Mud?

Ik heb het twee weken gebruikt, eens per dag. Benieuwd of het iets voor mijn tanden heeft gedaan? Check het in deze vlog!

Hier kun je My Magic Mud kopen.

My Magic Mud Positive Me

Facebooktwittergoogle_pluspinterest
By Positive Me, 10 maart 2018 Positive Me. Over yoga, good food, body en mind. For a positive You!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
14 − 4 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit the shop!
Subscribe to Me
About Me
Welkom op Positive Me! Een blog om je eraan te herinneren dat het leven mooi is! Yoga, positive mindset en gezond eten hebben mij geholpen bij het bouwen van mijn droomleven. Van het vallen in depressie na depressie naar een vrij en vol leven, dat heeft mijn zoektocht me gebracht. Met deze blog hoop ik je te kunnen helpen en inspireren om hetzelfde te doen! Of je nou wilt afvallen, beter in je vel wilt zitten of succesvol wilt worden, hier vind je alles wat je nodig hebt; artikelen, video's, recepten, work-out tips, mindfulness en veel persoonlijke verhalen. Om de beste versie van jezelf te worden. For a Positive YOU! Voor informatie over yogalessen die ik geef of workshops die ik verzorg kun je kijken op www.positiveyoga.nl. Vergeet niet te abonneren op Youtube, like op Facebook of een follow Instagram, daarmee support je mij om nog meer mooie content te maken!
Follow Me
Watch Me – Welcome To Positive Me
Positive Instagram
Watch Me – How I Do My Cheeks
BlogSociety
Watch Me – My hairless living secret exposed
Positive Instagram

@