Met sinterklaas en kerst voor de deur zit je je vast af te vragen waar je je lieve yogavrienden mee gaat verrassen. Misschien ben je bang dat je aan die dure Liforme mat van €130,- vastzit. Don’t be worried dear one, I’ve got you covered. Hier vind je vijf yogacadeautjes voor elk budget!

Onder €10,- Tibetaanse wierook

Natuurlijk is yoga en wierook een geweldige combinatie. Door de lichte zoete geuren worden je zintuigen extra geprikkeld en kun je nog dieper in je lichaam zakken. Voor extra magie neem je Tibetaanse wierook. Deze wordt met de hand gemaakt, elk ingrediënt wordt gezegd en alle ingrediënten zijn natuurlijk dus het inademen is niet schadelijk.

tibetaanse wierook

Sandalwood Tibetaanse wierook

Onder €20,- Yogablok

Zelfs de doorgewinterde yogi kan nog blij worden van hulpmiddelen. Ze maken je practice wat gemakkelijker en soepeler. Bijna elke houding die je doet kan ondersteund worden met een yogablok, dus deze komt zeker van pas. En anders gebruik je hem gewoon als meditatiekussentje, dat werkt ook perfect!

yogablok casall

Yogablok Casall

Onder €30,- Meditatiekussen

Je kunt bijna niet zonder als je eenmaal gewend bent; een meditatiekussen. Geeft je heupen net dat beetje meer hoogte om echt lekker te kunnen openen als je lichaam nog niet helemaal warm is. Zo geef je je knieën rust en zit je rechter op. En yogi’s, laten we eerlijk wezen, we zitten liever op een meditatiekussen dan op een stoel, am I right?

Meditatiekussen

Meditatiekussen Zenses

(Ik gebruik dit kussen al anderhalf jaar dagelijks en heb het tot op heden nog niet hoeven bijvullen – topkwaliteit!)

Onder €40,- Bolster DoYourYoga

Net als een blok of meditatiekussen, kan een bolster enorm fijn zijn in je practice! Zeker als je Yin yoga of Restorative yoga beoefent. En dit zwart-witte bolster heeft de perfecte kleuren om ervoor te zorgen dat je supervrolijk aan de slag gaat. Tip: rugpijn? Neem bij Savasana het bolster en leg het onder je knieën terwijl je ligt. Door het op liften van je benen krijgt je onderrug wat ruimte en dat verlicht.

doyouryoga bolster

Bolster DoYourYoga

Onder €50,-Reismat Manduka

Deze reismat van Manduka gaat mee op ELKE reis die ik maak. Hier lees je wat ik ervan vind. Ga je vaak op reis of zoek je een mat om makkelijk mee te nemen naar je lessen? De Manduka is je vriend, deze opvouwbare mat is antislip en verrassend dik voor een reismat!

Manduka Eko SuperLite mat

Genoeg cadeaukeuze dus voor je yogi-friends&family. Happy holidays lieverds!

(In dit artikel zitten affiliatelinkjes verwerkt. Als je koopt via deze link krijg ik een klein stukje commissie zodat ik meer content voor je kan creëren en jou kost het niets!)
Facebooktwitterpinterest