Back to home
in Travel & Things

When in Barcelona…

  • 22 november 2017
  • By Positive Me
  • 0 Comments
When in Barcelona…

Als ik op reis ga en een nieuwe stad bezoek, ga ik vaak niet naar de highlights. Uiteraard is het superleuk dat we allemaal met dezelfde selfie bij de sagrada familia staan, maar that is simply not my style. Wat ik graag doe is een koffietent opzoeken en daar met een boek te gaan zitten. Ik lees wat, ik kijk om me heen en geniet gewoon van het dagelijks leven en de energie van de stad. That’s my citytrip.

Barcelona building

Hoe je dat in Barcelona doet? Hier zijn mijn drie tips:

Eten bij El Cercle

Oké dit is dus wel een megatoeristische plek, maar trust me, el Cercle is het meer dan waard. Even naast de Ramblas, op een pleintje vind je een restaurantje met een dromerig terrasje, dat is el Cercle. Je eet er sushi of tapas, het is betaalbaar, de witte wijn is heerlijk (neem de Chablis!) en het uitzicht is geweldig. Tussen de bomen waar kerstlichtjes in hangen, uitkijkend over het pleintje, el Cercle is het wachten waard. (Ja, ik heb een minuutje moeten wachten, maar deed dat meer dan graag.) Als je overigens de Ramblas oversteekt vanaf de straat waar el Cercle zit en daar de eerste zijstraat neemt kom je de fijnste food market van Barcelona tegen, ook een aanrader!

Building Barcelona

sagrada familia

Windowshopping op Passeig de Gracia

Omg weer toeristisch! Klopt, you got me. Als je de Ramblas afloopt en Placa Catalunya oversteekt loop je de PC Hooft van Barcelona op, Passeig de Gracia. Hier vind je de flagshipstores van oa Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Prada en Stella McCartney (hoi, marineblauwe jas van €1250,-) In de mooie panden waar Barcelona vol mee staat zitten de mooiste winkels. Als kers op de taart kom je ook nog eens schitterende panden van Gaudi tegen, tip van mij: ga drinken bij café le Pedrera, in één van deze panden (Casa Mila). Ze schenken er Moët per glas (€14,-) en je hebt er het gevoel dat je in een Art Deco cafétje van vroeger zit te drinken.

Passeig de Gracia

La Pedrera Moet

Casa Battlo

Casa Battlo

Zoveel mogelijk Zara’s, Mango’s en Oysho’s in

Klinkt stom want je bent in Barcelona, dus je wilt dingen zien. Trust me darling, het scheelt je ongeveer €10,- met Nederlandse prijzen. Dus als je dol bent op Zara en Mango, dan zou ik hier zeker even flink inslaan. Ik ging met een halfvolle koffer en lege handbagage heen. Ik ging het vliegtuig in met twee jassen aan, drie sjaals om en een paar schoenen in m’n hand. So go figure, ik heb me ziek gekocht. This is the place to shop my dear.

Parc guell

Parc guell

Meer zien? Bekijk hier mijn Barcelona VLOG!

Wat zijn jouw Barca hotspots? Hoor ze graag voor de volgende keer!

What I wore!

Mango beige coat (black)

Plush Mango scarf

Sunglasses Ralph Lauren

Large Valentino lily bag

Little Valentino Divina clutch

Mango Black ankle boots

Michael Kors shoes alternative

Missing something? Let me know!

Barcelona

Facebooktwittergoogle_pluspinterest
By Positive Me, 22 november 2017 Positive Me. Over yoga, good food, body en mind. For a positive You!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
7 × 19 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit the shop!
Subscribe to Me
About Me
Welkom op Positive Me! Een blog om je eraan te herinneren dat het leven mooi is! Yoga, positive mindset en gezond eten hebben mij geholpen bij het bouwen van mijn droomleven. Van het vallen in depressie na depressie naar een vrij en vol leven, dat heeft mijn zoektocht me gebracht. Met deze blog hoop ik je te kunnen helpen en inspireren om hetzelfde te doen! Of je nou wilt afvallen, beter in je vel wilt zitten of succesvol wilt worden, hier vind je alles wat je nodig hebt; artikelen, video's, recepten, work-out tips, mindfulness en veel persoonlijke verhalen. Om de beste versie van jezelf te worden. For a Positive YOU! Voor informatie over yogalessen die ik geef of workshops die ik verzorg kun je kijken op www.positiveyoga.nl. Vergeet niet te abonneren op Youtube, like op Facebook of een follow Instagram, daarmee support je mij om nog meer mooie content te maken!
Follow Me
Watch Me – Welcome To Positive Me
Positive Instagram
Watch Me – How I Do My Cheeks
BlogSociety
Watch Me – My hairless living secret exposed
Positive Instagram

@