Yogaia; Professionele yogales, waar en wanneer jij wilt!

Yogaia

Yoga kunnen beoefenen waar en wanneer jij dat wilt, hoe klinkt dat? De kans is groot dat je zegt ‘wauw klinkt goed, maar dat kan ik nu ook al via YouTube’ Klopt, je hebt gelijk, dat kan. Maar als je goed begeleid wilt worden, door echte yogadocenten die je aanwijzingen kunnen geven, dan zul je naar een studio moeten. Óf je meldt je aan bij Yogaia!

Zelf ben ik een enorme fan van thuisyoga

Niet in de eerste plaats omdat ik elke dag probeer te trainen. Maar als je een gezin hebt, een baan, een blog en yogalerares bent, dan heb je niet altijd tijd om naar de studio af te reizen en je anderhalf uur over te geven aan de mat. Daarom mix-en-match ik het leven. Soms sta ik ’s ochtends om 6 uur al op mijn mat, soms moet ik het doen met 10 minuutjes als mijn dochter slaapt en mijn zoon buiten speelt en meestal pak ik ’s avonds mijn mat om de dag af te sluiten met een fijne flow. Deze combinatie werkt perfect voor mij!

Toch mis ik wel eens iets

Hoe fijn het ook mag zijn, wat ik mis is een klas en een leraar. Iemand die me advies kan geven en die me kan helpen met mijn houdingen. Het gevoel van een klas die met mij dezelfde poses doet, die zich door de les heen ademt. Het idee dat we dit samen doen en dat we allen werken aan de energie in de zaal. Dat aspect van een yogaklas heb ik in huis natuurlijk niet.

Totdat ik Yogaia ontdekte

Yogaia is een perfecte mix tussen altijd overal een les kunnen volgen én professionele begeleiding. Je kunt thuis je mat uitrollen, waar en wanneer jij maar wilt, kunt lessen kiezen die bij jou passen en je kunt live meedoen, waardoor je toch het gevoel hebt met een yogaklas mee te doen. In je eigen woonkamer!

Hoe werkt het?

Het idee achter Yogaia is heel simpel; altijd en overal yogales volgen. Zoals jij dat wilt. Yogaia brengt de yogastudio naar jou!

De keuze is aan jou, doe je mee aan een live class of ga je voor een videoles?

Live classes?

Ja, opgenomen classes ken je wel. Die zet je aan, je doet ze mee en de docent begeleidt je door de les. Maar heb je soms niet het idee dat je een kleine aanpassing kunt gebruiken? Dat je iemand nodig hebt die je een aanwijzing kan geven? Of met je mee kan kijken om je aan te moedigen in die moeilijke houding? Dan ga je Yogaia geweldig vinden! Dit is de eerste site die je een live class aanbiedt zodat je onder begeleiding van een echte docent de les mee kunt doen!

Dit is mijn favoriete feature van Yogaia!

Yogaia

Je kiest je docent en je favoriete yogastijl, kijkt of je een live class kunt meedoen en bent dan direct te zien voor je yogaleraar! Deze kijkt met je mee via jouw webcam en kan je zo instructies geven. Andere leerlingen kunnen jou niet zien, dus alleen de leraar heeft je in beeld. Wil je wel live meedoen maar wil je niet gezien worden? Geen probleem, dan doe je je camera net zo makkelijk uit!

Nu hoor ik je denken ’spannend, dat iemand me zomaar kan zien’

Klopt, ik hoor je. Ik heb lang getwijfeld of ik live zou meedoen. Een tijdlang heb ik alleen de opgenomen klassen meegedaan. Één van mijn favoriete docentes is Hermoine Armitage, haar Prana Vinyasa klas van 45 minuten is geweldig! Ze combineert adem, energie en houdingen en geeft rustig les. Na een aantal opgenomen klassen, waarin ik haar wel hoorde praten tegen andere studenten, werd ik toch nieuwsgierig. Hoe erg kon het zijn als Hermoine eens met mee zou kijken? Trouwens, hoe kon ik over Yogaia schrijven als ik deze feature niet zelf zou uitproberen? Dus daar ging ik, mat uitgerold, webcam aan, de les in.

Het was alsof ik helemaal bloot in de kamer stond

Nee, ik was aangekleed, geen zorgen. Maar ik voelde me kwetsbaar. Mijn homepractice, die altijd zo alleen was geweest, was ineens gedeeld met iemand anders. Die meekeek. Die me kon zien, tegen me kon praten. De eerste minuten was ik me heel bewust van elke beweging en elke houding, maar naar mate de les vorderde, begon ik de energie te voelen. Het begon te voelen als een klas, alsof ik met anderen deze les maakte. Eigenlijk voelde het heel lekker, om hier niet alleen in te staan. Anderen zaten ook te worstelen met deze Warrior II die voor mijn gevoel al úren duurde. Toen ik ineens Hermoine hoorde zeggen dat ik goed bezig was begon ik te lachen, wat heerlijk dat ik een docent in huis had gehaald!

Hoe bijzonder is het dat je een privé docent in je woonkamer hebt staan! Wat een luxe!

De docenten van Yogaia zijn stuk voor stuk geweldig en professioneel. Ze hebben allen hun eigen yogastijl en benadering. Die afwisseling maakt dat je ieder moment van de dag terecht kunt bij Yogaia. Heb ik maar 15 minuutjes? Dan zoek ik een korte les. Heb ik alleen zin in meditatie? Dan zoek ik een mooie meditatie uit. En heb ik zin in pilates? Dan kan ik daar ook voor kiezen.

Yogaia

De diversiteit en vrijheid van Yogaia maken dat ik nooit het gevoel heb dat ik niet kan vinden waar ik zin in heb

En zo maakte YouTube plaats voor Yogaia. Op mijn MacBook, iPad en iPhone. Ik heb mijn yogastudio altijd in mijn binnenzak!

Enthousiast geworden? Je kunt Yogaia nu 30 dagen gratis uitproberen!

Rol je mat uit, ga naar Yogaia, meld je aan en voer als code PositiveMe in. Kies jouw klas en geniet van een privédocent in jouw woonkamer! Go for it!

Ga jij Yogaia uitproberen?

Yogaia gratis

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Facebooktwitterpinterest

Positive Me. Over yoga, good food, body en mind. For a positive You!

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
20 − 20 =


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X