Yogafilmpjes zijn er genoeg op internet. Je kunt lessen meedoen, korte workouts volgen en luisteren naar verschillende yogi’s die hun visie op de lifestyle met je delen. En waar geyoutube’d wordt, worden ook parodieën gemaakt! Dit zijn de grappigste yogafilmpjes op het net!

Mercury in retrograde

Ooit gehoord van mercury in retrograde? Niet? Het kan de reden zijn dat alles soms gigantisch fout gaat in je leven. Volgens astrologen is dit de reden dat het universum soms gewoon keihard nee zegt. Één van de grappigste yogafilmpjes!

When you do yoga by yourself

Thuis yoga doen, dat proberen we allemaal op een bepaald punt in onze yogacarrière. En dat dat niet altijd goed gaat, bewijst het volgende filmpje, hoe herkenbaar!

Parking for yoga

Naar je yogaklas rijden, lekker trainen en dan zen weer naar huis, klinkt goed toch? Niet als je les zo begint…

How to take yoga photo’s for Instagram

Ooit geprobeerd om een fijne yogafoto te nemen voor Instagram? Dat wordt al gauw een middagvullend programma. Laat JP Awakening je even uitleggen hoe je de beste yoga foto’s voor Instagram kunt maken. Alle filmpjes van JP horen trouwens bij de grappigste yogafilmpjes!

Shit new age girls say

Ja het is echt zo, laten we het niet ontkennen, als we yoga gaan doen, dan gaan we anders praten. Oh yes we do.

Heb jij nog tips voor leuke yogafilmpjes? Laat ze hieronder achter!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Facebooktwitterpinterest