Back to home
in Yoga

De vijf grappigste yogafilmpjes op YouTube!

  • 20 juli 2016
  • By Positive Me
  • 0 Comments
De vijf grappigste yogafilmpjes op YouTube!

Yogafilmpjes zijn er genoeg op internet. Je kunt lessen meedoen, korte workouts volgen en luisteren naar verschillende yogi’s die hun visie op de lifestyle met je delen. En waar geyoutube’d wordt, worden ook parodieën gemaakt! Dit zijn de grappigste yogafilmpjes op het net!

Mercury in retrograde

Ooit gehoord van mercury in retrograde? Niet? Het kan de reden zijn dat alles soms gigantisch fout gaat in je leven. Volgens astrologen is dit de reden dat het universum soms gewoon keihard nee zegt. Één van de grappigste yogafilmpjes!

When you do yoga by yourself

Thuis yoga doen, dat proberen we allemaal op een bepaald punt in onze yogacarrière. En dat dat niet altijd goed gaat, bewijst het volgende filmpje, hoe herkenbaar!

Parking for yoga

Naar je yogaklas rijden, lekker trainen en dan zen weer naar huis, klinkt goed toch? Niet als je les zo begint…

How to take yoga photo’s for Instagram

Ooit geprobeerd om een fijne yogafoto te nemen voor Instagram? Dat wordt al gauw een middagvullend programma. Laat JP Awakening je even uitleggen hoe je de beste yoga foto’s voor Instagram kunt maken. Alle filmpjes van JP horen trouwens bij de grappigste yogafilmpjes!

Shit new age girls say

Ja het is echt zo, laten we het niet ontkennen, als we yoga gaan doen, dan gaan we anders praten. Oh yes we do.

Heb jij nog tips voor leuke yogafilmpjes? Laat ze hieronder achter!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Facebooktwittergoogle_pluspinterest
By Positive Me, 20 juli 2016 Positive Me. Over yoga, good food, body en mind. For a positive You!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
15 − 14 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit the shop!
Subscribe to Me
About Me
Welkom op Positive Me! Een blog om je eraan te herinneren dat het leven mooi is! Yoga, positive mindset en gezond eten hebben mij geholpen bij het bouwen van mijn droomleven. Van het vallen in depressie na depressie naar een vrij en vol leven, dat heeft mijn zoektocht me gebracht. Met deze blog hoop ik je te kunnen helpen en inspireren om hetzelfde te doen! Of je nou wilt afvallen, beter in je vel wilt zitten of succesvol wilt worden, hier vind je alles wat je nodig hebt; artikelen, video's, recepten, work-out tips, mindfulness en veel persoonlijke verhalen. Om de beste versie van jezelf te worden. For a Positive YOU! Voor informatie over yogalessen die ik geef of workshops die ik verzorg kun je kijken op www.positiveyoga.nl. Vergeet niet te abonneren op Youtube, like op Facebook of een follow Instagram, daarmee support je mij om nog meer mooie content te maken!
Follow Me
Watch Me – Welcome To Positive Me
Positive Instagram
Watch Me – How I Do My Cheeks
BlogSociety
Watch Me – My hairless living secret exposed
Positive Instagram

@