We Love Summer (& Yoga!) – 5 zomer must-haves

Zomer must-haves

De tuin ligt er heel uitnodigend bij vandaag.

Zo uitnodigend zelfs, dat ik besluit om er te gaan zitten. De puinzooi op de grond negeer ik, de stapel was duw ik aan de kant, de administratie probeer ik te verdringen. De zon schijnt. Dat betekent dat het zomer is. En zomer betekent zon, zee, strand, cocktails, smoothies, lange zomeravonden, fruitsalades en vakantie!

En het betekent nieuwe zomercollecties! De vijf Yoga-must-haves van deze zomer:

1.) Dharma bums

Dit merk uit Australië liet ons hart even sneller kloppen. Het is in Nederland verkrijgbaar via iloveyoga.nl en wij zijn helemaal ondersteboven! Deze Midnight Garden Yoga legging is wat ons betreft je go-to legging deze zomer!

dharma bum

Midnight Garden Yoga Legging Dharma bums €75,-

2.) Niyamasol zomercollectie

We snappen je dilemma, het is bloedheet, maar je wilt niet in je short op je mat staan. Geef jou die lange legging maar, want met die melkflessen is beachyoga echt niet aan te raden. Laat dan je short de show stelen! Met deze Traveler sun short van Niyamasol kan er echt niets fout gaan!

niyamasol

Niyamasol Traveler Sun short €45,-

3.) Be love summertops

Ja Be Love is liefde. De tops van Be Love zijn zacht, wapperen lekker in de wind en zijn ideaal om lekker op een warme dag te dragen op je mat. Trouwens, ze zijn ook perfect voor een festival, het strand, de beachclub, vakantie op Ibiza, netflix op de bank…

be love

Be love Earth lover heather plum top €39,95

4.) Nadi active wear

Alsof de zomer nog niet vrolijk en kleurrijk genoeg was, trakteert Nadi je deze zomer op je ultieme yogasetje! Deze explosie van kleur en liefde is wat ons betreft een zekere winnaar deze zomer. En zo fijn, de top en legging matchen! Wij vielen als een blok voor deze Pretty in Pink combi!

nadi nadi2

Nadi Pretty in pink legging €59,95 top €45,-

5.) Spiritual gangster summerwear

Hoe kun je niet blij worden van deze superleuke hoodie van Spiritual gangster? Natuurlijk heb je die in de zomer ook nodig, als het afkoelt maar je toch tot diep in de nacht sterren ligt te kijken op een bergtop. Of als je om 5 uur ‘s ochtends je voeten in het natte gras zet om een paar zonnegroeten te doen. Trouwens, los van dat alles heb je deze hoodie ook nodig. Er staat een ananas op. Need we say more?

sg ananas

Spiritual Gangster Pineapple hoodie €79,95

PS Wist je dat Iloveyoga.nl een zusje heeft? Iloverunning.nl, voor als je wat minder van de yoga bent, maar wat meer van het hardlopen. Dezelfde fijne kleding, dezelfde fijne service!

Voor welke zomer must-have ga jij?

Bewaren

Facebooktwitterpinterest

Positive Me. Over yoga, good food, body en mind. For a positive You!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
13 − 12 =


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X