City Retreat bij Element hotel Amsterdam!

Element Hotel

Wat heerlijk dat ik vorige week een avondje op City Retreat mocht in het prachtige Element hotel in Amsterdam! Na drukke weken en de stress voor mijn reis naar Amerika, was ik wel toe aan een avondje zen. Of dat lukt bij Element? Zeker!

    

Direct bij binnenkomst valt het al op, dit hotel is heel mooi.

Het is ingericht met warme kleuren en een echt oog voor detail. De vele banken en boekenkasten voelen heel huiselijk aan en ook als je in het restaurant zit te eten, heb je eigenlijk het idee dat je bij iemand in de woonkamer zit te dineren. Heerlijk!

    

Het unieke aan dit hotel, is dat de kamers zijn ingericht met een kitchenette. Dat is een volledige keuken met koelkast, vaatwasser, gasfornuis en keukeninrichting!

Je hoeft dus niet buiten de deur te eten, je kunt ook je eigen prakje koken en laat dat nou net zijn waar yogi’s-on-the-move van houden! We zijn dol op biologisch eten en dat vind je lang niet altijd in elk hotel of elk restaurant. Wat doen we dan? We koken graag zelf! Vaak ben je dan gewezen op een appartement of een studio in plaats van het comfort van een hotel. Met Element heb je het allebei!

  

Het hotel is volledig gebouwd met duurzaamheid en groen leven in mind.

Ze testen daarom vol op hoe ze slim met energie kunnen omgaan, laten je je afval recyclen en de regendouche is low-flow waardoor hij maar 5 liter per minuut gebruikt. Of je dan onder een klein straaltje staat te douchen? Zeker niet! Ze hebben ook gratis fietsen te leen, voor wie groen de stad wil verkennen. Heb ik trouwens al gezegd dat hun Heavenly bedden echt de heerlijkste bedden ter wereld zijn? Dat zijn het.

Lekker slapen is hier echt geen enkel probleem!

En speciaal voor deze avond hadden ze in hun sportzaal (volledig uitgerust met alle apparaten die je je kunt wensen) een les meditatie voor ons georganiseerd. Toen we heerlijk zen en rustig naar buiten wandelden na een half uur heerlijke meditatie onder leiding van Suzan van de Roemer van Mindful Matters Amsterdam, stonden de massagestoelen voor ons klaar. Robert van Stoelmassage op locatie kneedde heerlijk mijn schouders los zodat ik ontspannen aan het heerlijke diner kon aanschuiven. Trouwens, het ontbijt is net zo lekker en is inbegrepen bij je boeking.

De home-made granola is een echte aanrader!

   

Wat een heerlijke avond, dit groene en zeer yoga-vriendelijke hotel, ga ik zeker vaker bezoeken!

Ook logeren in het Element hotel? Hier kun je boeken!

Facebooktwitterpinterest

Positive Me. Over yoga, good food, body en mind. For a positive You!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
28 + 29 =


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X