We {Heart} duurzaam!

Duurzame yogagear

Wie aan yoga doet, zal het herkennen. Je krijgt ineens de onbedwingbare behoefte om iets goeds te doen voor de planeet. Om met bloemen in je haar een boom te knuffelen of op je blote voeten door een bloemenveld te lopen. Yoga werkt aanstekelijk en werkt heel diep door, ook geestelijk!

Ook wij zijn dol op duurzaam! Onze top 5 duurzame yogagear.

1.) Gerecyclede leggings

Wist je dat er 25 PET-flesjes in 1 legging gaan? Nee? Bij deze dan. Het is mogelijk om van plastic flesjes leggings te maken en die zijn nog heel erg hip ook! Merken als Teeki, Wolventhreads en Niyama Sol maken deze gave leggings.

Purple hazed teeki

In Nederland te verkrijgen via Iloveyoga.

2.) Duurzame matten

Een yogamat van saai plastic aanschaffen? Dat hoeft niet meer! Tegenwoordig zijn er hele duurzame en milieubewuste keuzes die niet alleen mooi, maar ook heel verantwoord zijn! Kies bijvoorbeeld voor deze mooie OHMat of de superfijne Manduka Pro.

Dreamcatcher_NewBigSize_large

Te bestellen via OHMat.

3.) Yoga handdoek

Wat als je met je handdoek kunt helpen om de oceanen te redden? Dat kun je met de schitterende handdoeken van Sand Cloud doen! Ze doneren 10% van hun nettowinst aan organisaties die zeeleven beschermen. En dat die handdoeken er ook nog eens heel mooi uitzien, dat is natuurlijk mooi meegenomen!

sand cloud

Handdoeken via Sand Cloud Towels.

4.) Meditatiekussens

Niet alleen goed voor je billen, maar ook voor het milieu! Deze mooie meditatiekussens zijn handgemaakt en gevuld met biologisch boekweit.

Hugger Mugger cushion

Kussen met print via Hugger Mugger.

5.) Yogariemen en Yogablokken

Ook voor je hulpmiddelen heb je de keuze uit een breed assortiment aan bewuste riemen en blokken. Misschien zien ze er wat minder hip uit, maar als je weet dat ze duurzaam zijn, traint dat toch al een stuk lekkerder!

Kurk blok

Blok en riem via Eco Yogi.

Heb jij favoriete feel-good-sustainable-yogagear? Laat het hieronder weten en ik voeg ze toe aan de lijst!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Facebooktwitterpinterest

Positive Me. Over yoga, good food, body en mind. For a positive You!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
12 × 5 =


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X