Alo Yoga, nice to meet you!

Alo Yoga

Wist je dat ik vorig jaar een gat in de lucht sprong? Alo Yoga had international shipping! Ik kon m’n geluk niet op! Binnen een minuut had ik mijn winkelmandje op internet zo vol had gepropt dat ik elke dag van het jaar in een nieuwe yogaoutfit kon trainen. HAPPIEST DAY OF MY LIFE.

Voor iedereen die denkt: ja ik weet het, maar waarom zou ik dat ook moeten doen? Ik zal je alle redenen geven. En echt, de redenen zijn heel goed.

Everybody, meet Alo Yoga.

In Nederland niet echt vertegenwoordigd en ik vind dat daar na vandaag zeker verandering in moet komen! Iedere yogi met instagram zal Alo kennen en waarschijnlijk ook liefhebben, hun IG-feed heeft de mooiste plaatjes en veel bekende yogi’s zijn verbonden aan Alo. Deze kleding is hot!

En nee, dat heeft echt niet alleen te maken met goede marketing. Ik mocht van Alo hun Moto legging, Goddess BH en Lotus Bra Tank testen en ik kan niet anders zeggen dan dat deze kleding echt geweldig is!

Hoe kan het dat dit merk niet bekender is in ons land?

Wat me direct opvalt als ik de kleding uit de doos haal, is de dikte van de stof. Ik heb geen legging in de kast die net zo dik en stevig is.


Allereerst de tops. Herkenbaar voor Alo is het feit dat hun sportbh’s vaak worden gedragen als top, dat ga ik dus ook doen. Normaal doe ik dat niet, omdat ik het toch altijd wat vreemd vind om met mijn blote buik rond te hupsen. Toch doe ik mijn practice in mijn nieuwe BH en legging. Direct mijn beste practice van de week, misschien wel de maand, concludeer ik. De BH zit heerlijk en wat me het meest opvalt is dat hij zo zacht is en zo lekker meebeweegt. Ik heb er ook een aantal van een ander merk (Lululemon All sport bra II voor wie wil vergelijken) en deze zijn echt veel strakker en knellen zowat mijn hele bovenlijf af. Dat dat niet de bedoeling is van een sportbh leer ik vandaag, met deze superzachte Alo. Geen rollade-taferelen!

Bijkomend voordeel; de padding geeft je optisch een hele mooie buste, ook voor de minder gevormde dames onder ons.
Goddess Bra

Goddess Bra €52,47.

Als ik daarna de Lotus Tank Bra aantrek, krijg ik het gevoel dat ik thuis ben in deze top. De stevige rekbare stof vormt zich heel mooi om mijn lichaam. Het is het beste van twee werelden, hij zit niet strak maar ook niet te los. Je kunt je er met een opgeblazen buikje (hebben we allemaal wel eens) goed in vertonen, maar tegelijkertijd zakt de top niet af als je een handstand doet. Misschien is dat wel het grootste voordeel van deze tanktop, hij beweegt niet, maar beweegt wel met je mee.

Klinkt raar? Oké stel je voor, je zit in twist, maar je top is onderaan wat strak en daarom voel je deze in je buik snijden, dan wil je graag dat je bovenstuk met je meebeweegt. Maar als je jezelf net in hoofdstand hebt gezet en een lap stof hangt voor je ogen, dan wil je dat je top niet beweegt. En dat doet deze heerlijke top. De bandjes op de rug voelen stevig, de ingenaaide BH met padding geeft stevigheid en de dikte van de stof is echt heel fijn. Hij verwarmt als je net aan je zonnegroeten begonnen bent en verkoelt als je net middenin je core work-out zit.

Deze ga ik nooit meer uit doen.

Lotus bra tank

Lotus Bra Tank €62,18.

Dan de legging. De Moto legging. De legging die mij al maanden in zijn greep heeft. De legging die geen moment, geen seconde, geen tel teleurstelt. Deze legging is echt goud. Eerder zei ik al dat de stof heel dik is. Je zult nu denken, dik? Warm? Maar geloof me dat dat echt niet zo is. Het voert warmte heel goed af en houdt je lekker koel, ook tijdens anderhalf uur knallen op je mat! Door de stof zit de legging juist heel stevig om je lichaam en heeft deze een liftend effect om buik en billen. Dat vinden we zeker niet vervelend!

Je krijgt er een supermooie shape van!

Ook deze legging beweegt niet, dus niet hijsen en sjorren tijdens je practice, maar soepel en zelfverzekerd door al je flows bewegen. Deze legging is er zeker voor gemaakt!


Wacht, dat is nog niet alles, deze legging is ook gemaakt voor een avond stappen! Het ontwerp is zo mooi en hij zit zo lekker, dat dit nu mijn go-to legging is geworden. Stappen? Boodschappen? Feestje? Deze legging is overal geschikt voor! Mooie bloes erover, lange top of een jasje, hij kan overal bij. Dit is echte liefde!

Moto leggings

Moto Leggings €106,88.

Nog meer goed nieuws? Alo heeft net hun nieuwe collectie gelanceerd, mesh mesh mesh people! Hier een paar van mijn favoriete nieuwe items:

Ella

Ella tank €56,35. Ja de kleur alleen al zegt wel genoeg, toch?

 

sun salute unitard

Sun Salute Unitard €95,22.

Dit is een persoonlijke favoriet. Wat een ge-wel-dige one-piece. Ik kan echt niet wachten om hier een keer in te mogen trainen!

Dus bij dezen een oproep aan heel yogaminnend Nederland, ga naar de shop van Alo yoga, laad je winkelmandje vol en deel deze liefde met me. Ik weet zeker dat jullie net zoveel van Alo Yoga zullen gaan houden als ik doe!

Vergeet niet #aloyoga toe te voegen als je je liefde deelt op social media!

Foto’s: Alo Yoga.
Hier koop je alles van Alo Yoga.
Hier vind je de Facebook pagina van Alo Yoga.
Hier vind je de spectaculaire Instagram van Alo Yoga.

 

Bewaren

Facebooktwitterpinterest

Positive Me. Over yoga, good food, body en mind. For a positive You!

Comment

  • Cora

    Ik was net zo blij als jij! Ik had een basket met heel veel prachtige yogakleding uitgekozen voor in totaal rond de 600 dollar. Okay dacht ik, mooie aankopen voor het hele jaar. Shipping costs helemaal prima, eenpaar tientjes.. maar ik kreeg ook nog 220 dollar aan TAXES erbij betalen. Toen heb ik ervoor gekozen om het niet te doen. Jammer! Want ik ben helemaal verliefd op deze kleding. Jij een tip?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
32 ⁄ 16 =


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X