Zumprema leggings

Heerlijk als je elke dag op je mat mag staan om je favoriete sport uit te oefenen. Wat een geweldig cadeau als je dag in, dag uit mag doen wat je leuk vindt! En wat een cadeau als je elke dag lekker ongegeneerd in een legging mag lopen zonder dat iedereen roept dat het geen broek is. In de yoga is een legging dus echt wel een broek. En voor iedereen die ook dol is op leggings, heb ik vandaag een geweldige tip. Zumprema leggings! Een ontdekking die, vooral voor iedereen die elke dag oefent en geen dikke portemonnee heeft, heel fijn is!

Heb je de leggings van Zumprema al gezien?

Je kunt ze kopen bij bol.com (ideaal) of via www.zumprema.com (medio maart online) en ze kosten maar €29,95! Aangezien elke dag trainen een dure hobby kan worden als het yogaleggings betreft, is dit echt een groot voordeel van de leggings van Zumprema! Ik heb uit de nieuwe collectie de legging die Dragon Green heet.

Zumprema_Dragon_green_2

Naast het feit dat deze legging heel erg mooi is, zit hij als een tweede huid.

Tijdens mijn practice vind ik het heel belangrijk dat mijn kleding op z’n plek blijft. Niets is zo hinderlijk als het moeten ophijsen van je broek omdat je na de laatste zonnegroet weer je broek tussen je knieën hebt hangen. Of dat je legging zo strak zat bovenaan dat hij als een wrap naar beneden is gerold en jij nu eerst alles weer recht moet trekken.

En dat is nou net het mooie van de leggings van Zumprema, ze zijn namelijk one-size-fits-most.

Wat daarbij komt kijken, is dat je de band vastmaakt met een touwtje aan de binnenkant. Dat is perfect tegen het afzakken en hijsen, je snoert het touwtje stevig vast en je broek gaat geen kant meer op aan de bovenkant. En voor degenen die een hekel hebben aan stof die zich ophoopt in je knieholtes (ik!) heb ik ook goed nieuws, deze legging vormt zich zo om je benen heen, dat hij ook bij de knieën geen millimeter meegeeft.

Ik zal toegeven, ik was een beetje bang voor de one-size-fits-most-maat, ik ben namelijk nogal XS/S en daarom zijn dingen mij gauw te groot, maar gelukkig past deze legging perfect! Geen last van gekke plooien of stof te veel, gewoon een legging die goed en vooral heel lekker zit. De stof is zo zacht en glad dat het echt voelt als een tweede huid. Het is een luchtige, ademende legging, die ook bij een zware workout niet vies en plakkerig gaat voelen.

Nog een plus, hij is niet see-through, dus geen gênante down dogs in deze legging!
zumprema

Je leest het al, ik ben behoorlijk fan (ook op instagram!) Zo’n lekkere legging voor zo’n klein prijsje kan ik echt niet weerstaan! En het geluk wil dat 1 januari net de nieuwe collectie gelanceerd is met een paar geweldige prints! Mijn favorieten (naast mijn Dragon Green):

Galaxy
Zumprema_Galaxy_1
Triangles

Zumprema_Triangles_2
En wat dacht je van deze: Blueberries!
Zumprema_blueberries_2
Nog niet overtuigd? Oké ik geef je nog een reden om deze leggings te kopen.

Ze zijn sneldrogend! Dus ook liefhebbers van Hotyoga of Bikram kunnen hun hart ophalen met de leggings van Zumprema. Nu hoor ik je vragen, zitten er dan helemaal geen nadelen aan deze leggings? Ja, ik zal eerlijk zijn, ik heb er toch 1 gevonden. Het groene printje vloekt namelijk vreselijk bij mijn roze yogamat… Zal ik dan toch ook nog maar een Triangles bestellen?

Triangles zumprema

Wat vind jij? Ook zin om in deze mooie prints je yogamat onveilig te maken?

Hier vind je Zumprema op instagram.
Hier vind je Zumprema op Facebook.
Hier vind je de website van Zumprema.

 

Bewaren

Facebooktwitterpinterest

Positive Me. Over yoga, goodfood, mind en body!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
12 × 12 =


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X