blijf fit drink thee

Heb je de nieuwe richtlijnen voor goede voeding van de gezondheidsraad al gelezen? Er staat onder andere in dat we meer plantaardig moeten eten, minder dierlijk en geen gesuikerde drankjes meer moeten drinken. Nu deed ik dat persoonlijk al niet, maar van de vervangers werd ik heel gelukkig: 2 of 3 koppen thee of gefilterde koffie per dag! Ik ben een echte theeliefhebber dus dat is helemaal in mijn straatje. Wij drinken de hele dag thee, bij het ontbijt een kopje, bij het fruit een kopje, ‘s middags een kopje en ‘s avonds een kopje om de dag mee af te sluiten. Toen ik op instagram een oproep zag of ik de thee van Theefit.nl wilde proberen, kon ik natuurlijk geen nee zeggen!

Met vijf koppen thee op een dag kun je je voorstellen dat lekkere thee belangrijk is!

Theefit.nl is een nieuwe webwinkel die thee verkoopt van een hoge kwaliteit. En dat helpt je fit te houden! Ja echt, ook in de thee is er een groot kwaliteitsverschil. Dat proef je direct doordat thee die wat minder van kwaliteit is na een paar minuten trekken direct een beetje bitter begint te smaken. Ik vind dat bittere persoonlijk echt heel vervelend. Zeker als je je theezakje in de pot hangt en vervolgens vergeet deze er weer uit te halen, dan heb je bij je tweede kopje zo’n bittere, donkere kop thee die echt niet lekker meer is.

FullSizeRender

Ik mocht van Theefit.nl Eazy Green proeven en de smaak Eazy Breezy. Eazy Green is normale groene thee, volgens de verpakking kun je deze tot wel 10 minuten laten trekken, zonder dat je de bittere smaak krijgt. Handig is dat de verpakkingen van Theefit.nl instructies geven over de thee, hoe heet het water zou moeten zijn en hoe lang je de thee moet laten trekken. De Eazy Green is een hele zachte thee, die inderdaad zelfs na 15 minuten nog niet bitter is geworden! Heerlijk om te drinken met een scheutje vers citroensap of wat gedroogde jasmijn. Eazy Breezy is een homemade blend van Theefit met ingrediƫnten die stress tegen gaan. Een heerlijke zoete thee met accenten van perzik, die echt heel lekker ruikt.

Je huis vult zich met deze zachte geur als je er een pot van zet, heerlijk!

Nieuwsgierig ben ik nog naar de Pearly Whites van Theefit, zachte witte thee die met jasmijn gedroogd wordt. Wie ooit verse jasmijnthee heeft geproefd zal het met me eens zijn dat dit heerlijke thee is, dus deze Pearly Whites beloven ook wat! En dan is er de kruidenmix Healthy Herbs, die gemaakt is met steranijs, frambozenblad, kamille, rozemarijn, rozenblaadjes, venkel en aardbeiblad. Dat lijkt me een hele zoete, maar ook heel verrassende smaakcombinatie!

Top_Fit_kruiden_kl

Dat ziet er toch geweldig uit, vind je niet?

Ook benieuwd geworden naar de thee van Theefit.nl?

Hier vind je de smaak Eazy Green.
Hier kun je Eazy Breezy kopen.
Hier vind je de voedingsrichtlijn van de gezondheidsraad.

Bewaren

Facebooktwitterpinterest

Positive Me. Over yoga, goodfood, mind en body!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
18 × 8 =


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X