Wishlist: yogamat van OHMat, ohmygosh!

yogamat van ohmat

Soms stuit je op iets wat maar niet meer uit je hoofd wil gaan. Waarbij je merkt dat, als je in bed ligt te dommelen of de was staat te doen, stiekem hetzelfde beeld weer in je hoofd schiet. Dat had ik deze week met de yogamat van OHMat.

Oh my gosh zou ik willen zeggen, want wat zijn deze yogamatten plaatjes om te zien!

Ik maakte kennis met deze matten toen ik deze post van Yoga magazine op Facebook langs zag komen, ze mogen 4 van deze matten weggeven! En als je je afvraagt waarom je mee zou moeten doen met deze actie, dan zal ik je een goede reden geven.

YOGAMAT-Dreamcatcher_1024x1024

Need I say more?

De ontwerpen die deze matten sieren zijn ongelofelijk mooi. Ze zijn handgetekend door yogi Debbie Jongejan. De matten en hun ontwerp zagen het levenslicht toen Debbie op Bali verbleef om yogalessen te geven. Vóór deze ervaring was ze op een keerpunt gekomen in haar leven waarna ze haar bezittingen verkocht en op spirituele zoektocht ging! Dit zorgt ervoor dat de matten diepe spirituele roots hebben en dat zie je terug in het ontwerp.

Drie ontwerpen

Dreamcatcher (hierboven), deze mat heeft een speciale betekenis voor Debbie. Het was haar eerste ontwerp die voor haar betekende dat ze haar eigen dromen ging vangen. Ze ontdekte dat het ontwerpen van yogamatten haar droom, het maken van de Dreamcatcher gaf haar de mogelijkheid om deze droom waar te maken. Debbie is het dit ontwerp haar dromen gaan visualiseren en manifesteren. Als ze op deze mat staat, visualiseert ze nog steeds haar dromen en zet ze de intentie op ze elke keer waar te maken. Geen wonder dat deze mat zo krachtig overkomt! Vanaf het moment dat ik deze mat zag, heeft de Dreamcatcher me nog niet losgelaten. Alsof een stukje van de dromen en de wilskracht van Debbie hierin uiting vinden!

Daarnaast is er nog 7Chackra (hieronder) waarop de 7 chakra’s schitterend afgebeeld staan om al je eigen chakra’s in lijn te brengen. Een krachtige mat die je bij elke practice bewust maakt van je chakra’s en de energiestromen in je lichaam. Tot slot is er het geweldige ontwerp Fatima (onderaan deze post) waarop de hand van Fatima staat afgebeeld. Een beschermende afbeelding die zeker voor rust en ruimte in je practice zal zorgen. Deze mat komt in januari uit.

Yoga-mat-7Chakras_1024x1024

Duurzaam

Bij het maken van deze matten is veel aandacht besteedt aan duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van natuurlijk rubber met een zachte suede toplaag die een hoog absorberend vermogen heeft. Hierdoor is de mat ook heel geschikt voor Bikram yoga. De print is heel duurzaam en slijt niet na lang gebruik, de mat kan zelfs in de wasmachine! Dat laatste lijkt niet belangrijk, maar na een paar maanden gebruik zag ik bij mijn vorige paarse mat de print al vervagen. Dat zou zonde zijn van deze geweldige matten!

Fatimawebsite_1024x1024

Heb ik je genoeg redenen gegeven? Ik weet in elk geval al wat mijn volgende mat gaat worden!

Welke mat van OHMat is jouw favoriet? Wij kunnen niet kiezen!
Hier kun je de matten van OHMat kopen voor €84,-
Hier vind je de facebook pagina van OHMat

Bewaren

Facebooktwitterpinterest

Positive Me. Over yoga, goodfood, mind en body!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
22 × 22 =


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X