Wishlist activity: Happy Detox Retreat op Ibiza

Retreat yourself

 Droom jij ook van een weekje rust? Een week yoga, verantwoord eten en aandacht voor jezelf? Deze perfecte week heb ik voor je gevonden!

Retreat yourself

Willemien van Egmond (ja die kun je herkennen van mijn post over haar boek Retreat Yourself) organiseert op het prachtige Ibiza elk jaar detoxweken. Voor wie lichaam en geest wil reinigen en helemaal wil ontgiften, is deze week de perfecte plek om te starten. Omdat deze week in de winter valt, heb je direct een wapen tegen je winterdip. In februari en maart is het op Ibiza heerlijk zacht weer en loop je lekker in je t-shirt buiten. Bye bye winterblues, hello sunshine!

Detoxen

Op basis van Ayurvedische principes, krijg je een volledig detoxmenu aangeboden. Deze worden nog voor je gekookt ook (door de geweldige Ayurvedisch kok Daniëlle van den Stoom van The soul food company)! Ook leer je in een kookworkshop zelf Ayurvedisch koken. In een andere workshop maak je kennis met de basisprincipes van de Ayurvedische traditie en leer je een speciaal ochtendritueel om thuis ook je ‘glow’ te kunnen vasthouden!

Yogales

Daarnaast krijg je elke dag yogales, die varieert van Hatha yoga, Easy flow yoga en Yin yoga. De retreat is geschikt voor iedereen, dus ook als je geen ervaring hebt met yoga, zul je je kunnen genieten van de lessen. En om lichaam en geest nog beter bij elkaar te brengen krijg je een heerlijke massage die de afvalstoffen in je lichaam helpt afvoeren!

Extra’s

Klinkt dat niet als dé perfecte Retreat? Dat is trouwens nog niet alles, bij de Retreat hoort ook een klankschalenmeditatie bij volle maan en een spectaculaire natuurwandeling door de landschappen van Ibiza! Uiteraard heb je ook genoeg tijd om zelf het eiland te verkennen en krijg je hier ook voldoende tips over. Wat je zeker niet kunt missen is een bezoek aan de magische rots Es Vedrà, de rots waaraan Ibiza haar mystieke kwaliteiten ontleent.

Ga je met me mee?
Hier boek je de reis!

Bewaren

Facebooktwitterpinterest

Positive Me. Over yoga, goodfood, mind en body!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
4 + 16 =


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X