Lush solid perfume

Wat een heerlijke ontdekking deed ik deze week, Lush Solid Perfume. Een vaste parfum in een blikje, die je overal mee naar toe kunt nemen. Geen grote parfumflessen meer, geen gelek, wel een lekker luchtje. Perfect!

Lush Fresh Handmade Cosmetics

Toen ik afgelopen zomer met mijn zusje in Amsterdam liep omdat we in Paradiso moesten zijn, sleepte ze me de halve stad door. We waren op zoek naar een verzorgingsmerk wat 100% handgemaakt is met allerlei ‘goede dingen.’ Goede dingen? We houden van goede dingen! Waarom had ik nog niet gehoord van dit merk? Het ging om Lush Fresh Handmade Cosmetics.

Wauw…

De winkel lijkt wel een snoepwinkel! De kleurtjes, de geurtjes, de inrichting. Ik was verkocht! Lush heeft alleen maar handgemaakte producten.

Eerlijke producten

Lush gelooft in:

In het maken van effectieve producten van verse* biologische* groentes en fruit, de beste essentiële oliën en veilige synthetische ingrediënten.

We geloven in het kopen van ingrediënten van bedrijven die niet op dieren testen en in het testen van onze producten op mensen
We bedenken onze eigen producten en geuren, we maken ze vers en met de hand en gebruiken zo weinig mogelijk of geen conserveringsmiddelen of verpakkingsmaterialen, met alleen maar vegetarische ingrediënten en vertellen je wanneer ze gemaakt zijn.

Zo staat het op hun site. Die overigens de producten en de winkel geen recht aan kan doen. Lush moet je zien, voelen en ruiken.

Lush Solid Perfume Vanillary

Ik krijg nooit genoeg van mooie en lekkere producten. Gemaakt met liefde voor mens, dier en natuur. En dat kun je zien, alle producten hebben mooie kleuren, alle producten ruiken puur en overal staat bij wie jouw product gemaakt heeft. Extra leuk dus.

We gingen met een volle tas de winkel uit en nu alles op is kan ik met recht zeggen dat ik 1 favoriet product heb. De Solid Perfume in Vanillary. Deze parfum smeer je op je huid, het zit in vaste vorm in een potje en zodra je het opsmeert ruik je heerlijk naar pure vanille. Nu is dat mijn favoriete geur, dus daarmee heeft Lush al een dikke plus te pakken, maar het grootste goed zit hem in het gemak van dit potje. Ik neem het overal mee naartoe en als ik een kleine verfrissing nodig heb, smeer ik een beetje Vanillary op.

Als ik de kamer binnenkom met een verse lik op, roept mijn zoon uit dat ik naar koekjes ruik!

lush solid perfume

Heerlijk, de verantwoorde producten van Lush.

Heb jij Lush al ontdekt? Wat vind je ervan?

Bezoek hier de site van Lush!

Bewaren

Facebooktwitterpinterest

Positive Me. Over yoga, goodfood, mind en body!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
30 ⁄ 15 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X