Back to home
in Geen onderdeel van een categorie

Wishlist: Naar huis – Ethan Nichtern

  • 15 november 2015
  • By Alyssa - Positive Me
  • 0 Comments

De nieuwste happinez staat in het teken van imperfectie. Hoe mooi het imperfecte kan zijn, juist omdat ze niet naar de standaard is. Op pagina 24 vind je een interview met boeddhistisch leraar Ethan Nichtern, een inspirerend betoog om terug te keren naar het zelf, naar de goedheid en imperfectie binnenin jezelf. Naar, wat hij noemt, huis.

Nichtern is een moderne boeddhist, jong ook nog, hij is van 1979. In zijn boek probeert hij dan ook mensen van de hedendaagse maatschappij te laten kennismaken met meditatie en het boeddhistisch gedachtegoed. Hij pleit voor het ‘accepteren van je eigen vriendschapsverzoek’. Via meditatie hoofd en hart verbinden en openstaan voor jezelf. Jezelf leren kennen in al je goedheid en imperfecties.

Het boek gaat over de weg terug naar jezelf vinden. Naar het thuis binnenin. Leer jezelf kennen, zegt Nichtern. Hiermee vind je ook een ander.

Ik ben benieuwd geworden naar het boek! Jij ook?

Foto’s: Happinez 7-2015, pagina 24-27.
Hier kun je het nummer nabestellen.
Hier kun je het boek van Ethan Nichtern kopen.

Naar huis – Ethan Nichtern – €22,50 – Uitgeverij Ten Have

Facebooktwittergoogle_pluspinterest
By Alyssa - Positive Me, 15 november 2015 Positive Me. Over yoga, goodfood, mind en body!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
25 + 2 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Visit the shop!
Subscribe to Me
About Me
Welkom op Positive Me! Een blog om je eraan te herinneren dat het leven mooi is! Yoga, positive mindset en gezond eten hebben mij geholpen bij het bouwen van mijn droomleven. Van het vallen in depressie na depressie naar een vrij en vol leven, dat heeft mijn zoektocht me gebracht. Met deze blog hoop ik je te kunnen helpen en inspireren om hetzelfde te doen! Of je nou wilt afvallen, beter in je vel wilt zitten of succesvol wilt worden, hier vind je alles wat je nodig hebt; artikelen, video's, recepten, work-out tips, mindfulness en veel persoonlijke verhalen. Om de beste versie van jezelf te worden. For a Positive YOU! Voor informatie over yogalessen die ik geef of workshops die ik verzorg kun je kijken op www.positiveyoga.nl. Vergeet niet te abonneren op Youtube, like op Facebook of een follow Instagram, daarmee support je mij om nog meer mooie content te maken!
Follow Me
Watch Me – Welcome To Positive Me
Positive Instagram
Watch Me – How I Do My Cheeks
BlogSociety
Watch Me – My hairless living secret exposed
Positive Instagram

@