Things I love: review Alo Yoga Goddess Legging

In een eerdere post op deze blog kon je lezen dat ik de Alo Yoga Goddess legging op mijn wishlist heb gezet. Ik heb al zo vaak likkebaardend op instagram gekeken naar deze leggings, ik móest er één hebben! En als fervent marktplaatser (dat ben ik zeker!) heb ik als een havik uitgekeken naar deze legging, om te kijken of ik er 1 tegen zou komen. Wat denk je?

GELUKT!

Ongelofelijk maar waar, ik kwam een van deze leggings tegen op marktplaats. De wonderen zijn de wereld nog niet uit! De verkoopster zei: ‘Dit merk is niet in Nederland te koop (jammergenoeg) vandaar uit de US besteld, maar een maat te klein helaas.’ Deze was voor mij! (Ze had ook een mooie Teekie te koop, mocht ik die nog op de kop tikken, dan review ik die natuurlijk ook!)

Hoewel niet helemaal mijn kleur (Mono waves/White), was ik toch als een kind zo blij dat ik eindelijk mijn Goddess legging zou hebben.

En truth be told, ik was teleurgesteld toen de legging kwam.

Ja echt. Had ik me er te veel van voorgesteld? Misschien wel, maar ik had toch echt iets anders in mijn hoofd dan dit. Het was me totaal ontgaan dat de onderkant van de legging geribt is. Deze stof is geribt. Waarom? Als ik de legging aan doe lijkt het alsof ik een witte maillot onder een korte strakke legging heb aangedaan. Eigenlijk wel heel vreemd. Mijn man lachte me een beetje uit, of ik wel wist dat ik er vreemd uitzag en waarom ik deze legging maanden heb opgehemeld? Waarom ik er volgend jaar 100 wilde meenemen uit Amerika?

Uiteraard wilde ik me niet laten kennen en moest en zou ik in deze legging, mijn droomlegging, sporten.

Ik wilde laten zien dat ik heus niet geraakt was door zijn gelach en dat dit de sportbroek van de wereld was. Toch voelde ik me wat down, dit was toch de legging waar ik al maanden naar uitkeek?

Aan mijn practice begon ik met dit sippe gevoel. Maar na een zonnegroet of twee voelde het goed, de zachte geribde stof lag om mijn benen, de stretchstof aan de bovenkant omarmde mijn billen en buik. Zelfs toen ik het warm kreeg en mijn lichaam heel erg opwarmde, bleven mijn benen koel. Maar niet koud, vanwege het feit dat je de onderkant over je hak draagt. Niet een keer heb ik aan de legging geplukt of gesjord, zoals ik hem had aangedaan, zo bleef hij ook, zelfs in ingewikkelde poses of diepe stretches.

Toen ik na mijn practice op de bank zat wist ik het al, dit is stiekem toch echt een hele hele fijne broek en ik ga me daar niet voor schamen.

Ik ben de eerste die zal toegeven dat hij er wat vreemd uitziet (dat kan liggen aan de kleuren waarin ik hem heb) maar wat zit deze legging lekker. Wat is het fijn om in deze legging te sporten.

Best thing

De zachte stof onderaan de legging, die beweegt zo soepel dat de legging bovenaan echt niet beweegt, niet meer hijsen!
De shape die hij aan je lichaam geeft (heel erg flatterend)
Dat hij lang is en over je hakken komt
Hij voert warmte geweldig af!

Iets minder is de zachte stof onderaan de legging, het ziet er gewoon uit alsof je een maillot onder een short hebt aangetrokken… En hij is in deze lichte kleur een beetje doorzichtig, dus pas op met je down dogs!

Lijkt het jou iets, deze Goddess legging?

Hier kun je deze leggings kopen.

Update: Ze verzenden nu ook naar Nederland!

Bewaren

Bewaren

Facebooktwitterpinterest

Positive Me. Over yoga, goodfood, mind en body!

Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
1 + 28 =


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X