Wishlist: Liforme Yogamat

Liforme

 Eerder al schreef ik over mijn liefde voor mijn mooie paarse mat. Het is mijn mooie dikke vriend in al mijn trainingen. Al meer dan een jaar inmiddels. Maar oei, mijn wishlist heeft zich uitgebreid met een nieuwe mat. Best bijzonder want ik was altijd erg gehecht aan mijn paarse mat.

Toen ik een week geleden een practice van Kino mcGregor, viel me op dat zij haar handen graag strekt in Down Dog. Dat klonk op haar mat heel plakkerig, alsof ze enorme grip had. Een beetje jaloers keek ik hiernaar en dacht dat ze haar mat wel goed zou behandelen om hem zo plakkerig te krijgen. De mat waarop ze traint had ik ook al eens gezien in een video van Fightmaster Yoga en dat bleef een beetje hangen in mijn achterhoofd.

Zijn dit gesponsorde matten, of is dit de ‘must-have’ in de yogawereld?

Op Instagram loopt nu de #coreofgrattitude challenge in de maand november 2015. Elke dag post je een foto van een pose en dat wordt gedaan om een goed doel te steunen. In de eerste post hierover las ik dat je kans maakt om een mat van Liforme te winnen, er stond: A chance to win our favorite yogamat.

Toen ik dat las begon me te dagen dat dit misschien gewoon een hele fijne mat is.

En ja, na een rondje google heb ik de mat op mijn wishlist gezet. Wat een overweldigende reacties! Iedereen prijst de mat de hemel in, hij is zacht, plakkerig, hygiënisch, heeft lijnen voor de rechte plaatsing van je lichaam. Het lijkt een geweldige mat!

Enige nadeeltje? Hij kost in Nederland €129,50, dat is €100,- meer dan mijn lieve Love Generation. Je krijgt er wel een draagtas bij.

Hier kun je hem kopen.

En hier zijn wat eerlijke reviews:
Healthista
Eckart Yoga

Beide reviews maken ook melding van de Manduka Pro, die ‘slechts’ €85,- kost. Dus ook die gaat op de Wishlist. Nu ik elke dag op de mat sta, ga ik kwaliteit steeds meer waarderen. Mijn LG is na een jaar op de mat wel wat gebutst en glibberig geworden en was aan vervanging toe. Misschien kunnen deze ‘supermatten’ het wat langer volhouden.

Heb jij nog tips voor een lekkere mat? Deel ze hieronder!

Bewaren

Bewaren

Facebooktwitterpinterest

Positive Me. Over yoga, goodfood, mind en body!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
26 − 17 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X