Wishlist: Alo Yoga Legging

Alo yoga legging

Op Instagram volg ik nogal wat yogakanalen. Heerlijk vind ik al die inspiratie van wat er mogelijk is en van welke geweldige poses er bestaan. Binnenkort zal ik een lijst maken met mijn favoriete accounts. Maar 1 ding wil ik alvast even uitlichten. Dat is het account van Alo Yoga.

Alo Yoga is de maker van geweldige yogakleding.

Ze zijn ook een ster in het maken van mooie foto’s en ze zijn een meester in sluipreclame want al mijn favoriete accounts zijn dagelijks te zien in kleding van Alo. Daar wordt een mens hebberig van. Uiteraard werkt het niet zo, maar wie weet, heel misschien, als ik ook zo’n mooie legging heb, ga ik er beter van yoga’en. Wie weet?

Op mijn wishlist voeg ik daarom toe: Alo Goddess leggings. Helaas kun je ze niet kopen in Nederland, dus trek iemand die naar Amerika vertrekt (ik ben dat zelf begin volgend jaar!) aan z’n mouw en laat ze deze mooie legging meenemen. Je kunt ook een mail sturen naar Alo met je wensen en ze kijken of ze er 1 kunnen opsturen naar je. Ze zijn alleen niet goedkoop. Deze leggings starten op 90 dollar.

Laat dat je niet afschrikken, ze zijn echt heel mooi.

Kijk even gauw op de site! Zie je wat ik bedoel? De legging geeft een geweldig silhouet en het feit dat hij over de hakken valt zorgt ervoor dat je benen een meter langer lijken! Ik kan niet wachten om er één mee te nemen uit Amerika! Of ze nog meer mooie dingen maken? Zeker weten! Zoek op de site ook eens naar de Tao Jacket of de simpele maar mooie Lotus bra tank. Laten we hopen dat Alo ook gauw in Nederland verkrijgbaar zal zijn!

Wat vind jij van de legging van Alo?

Update: Ik schreef een review over de Goddess legging en een review over Alo yoga!

Bewaren

Facebooktwitterpinterest

Positive Me. Over yoga, goodfood, mind en body!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
27 − 18 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X