Things I love: Rituals perfection mascara

Rituals perfection mascara
Om maar direct met de deur in huis te vallen; ik heb hele moeilijke ogen. Van het type verkeerde-mascara-is-hele-dag-veel-pijn-aan-ogen. Als ik de verkeerde reinigingsmelk gebruik is het mis (tips over een supermilde, betaalbare reiniger zijn welkom!) als ik verkeerde eyeliner gebruik is het mis, maar nergens gaat het zo snel mis als bij een slechte mascara. Daarom testte ik op aanraden van een vriendin Rituals Perfection Mascara.

Milde Mascara

En hiermee wil ik zeker niet zeggen dat alle mascara’s die mijn ogen pijn doen per definitie slecht zijn. Ik wil wel zeggen dat ze voor mijn ogen slecht zijn! Het gaat prikken, het voelt alsof er zand in mijn ogen zit en de hele dag loop ik te knipperen en te gapen om mijn ogen wat vocht en rust te gunnen. Daarom ben ik altijd op zoek naar een goede, milde mascara. Die ook nog eens lang meegaat. Sinds een tijdje gebruik ik nu de Rituals Perfection Mascara en ik moet zeggen, het gaat nog steeds goed.

Mijn ervaring

Vaak begin ik met een mascara en dan denk ik in het begin nog dat alles goed is en dat dit een heerlijke mascara is. Tot na een tijdje mijn ogen gaan prikken en de mascara wat droog begint te worden. Dan is het over met de pret en moet ik op zoek naar een nieuwe mascara. Langer dan twee weken draag ik ze doorgaans niet. Maar met deze mascara houd ik het nu al twee weken uit, dat is toch een klein jubileum! Mijn ogen voelen niet droog aan, de mascara is nog niet uitgedroogd en het borsteltje wat erbij zit zorgt ervoor dat de mascara niet klontert op mijn wimpers.

Ogen mascara

En wat fijn is, is dat Rituals producten maakt met respect voor de natuur en de wereld. Op hun site staat bijvoorbeeld:

Dit vinden wij belangrijk
  • Vanzelfsprekend worden onze producten nooit op dieren getest.
  • We zijn aangesloten bij de Stichting Dierproefvrij en testen alleen op enthousiaste vrijwilligers.
  • De hele productlijn is getest door vooraanstaande dermatologen.
  • Alle producten zijn geschikt voor vegetariĆ«rs.
  • Voor onze verpakkingen gebruiken we waar mogelijk hout uit duurzame bron, glas, FSC papier en karton.
  • Om onze CO-2 voetafdruk zo klein mogelijk te houden wordt het grootst mogelijke deel van onze producten vervaardigd in Europa.

Ik ben fan.

En jij? Ben jij ook dol op Rituals producten? Met welk product verwen jij jezelf graag?

Update:

Ook twee maanden later, is deze mascara nog lekker! Ik merk wel dat hij niet meer zo smeerbaar is, dus ik ga wel een nieuwe kopen. Toch vind ik gebruik van 2 maanden best lang!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Facebooktwitterpinterest

Positive Me. Over yoga, goodfood, mind en body!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
17 − 15 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X