Yoga-Do: Yoga Brunch bij de Gillende Keukenmeiden in Zwolle

Yoga brunch

Het was een mooie zonnige zondag in augustus en wat kun je beter doen op zo’n heerlijke dag dan een lesje yoga? Met onze neuzen in de zon en af toe een zuchtje wind op onze wangen stonden we met onze blote voeten in het zachte gras. Met 5 anderen mocht ik genieten van een heerlijk uurtje yoga onder leiding van Marja Bazuin bij de leuke en gezellige Gillende Keukenmeiden in Zwolle.

Energetische vinyasa flow

Marja had een energieke les voor ons op het programma staan en dit betekende een uur lang zonnegroeten, Warriors en Downward facing dogs. Na een zacht moment van meditatie warmden we onze benen op en waren we klaar om te gaan! Energie stroomde, ons lichaam aardde en we voelden ons even in ons lichaam, helemaal vanwege die heerlijke ochtendzon op ons gezicht.

Yoga brunch Zwolle

Met brunch!

Toen we na de ontspanning opkeken wachtte er een hele fijne verrassing op ons. De lange, mooie houten tafel was gedekt met een heerlijke brunch. Granola met rood fruit en yoghurt, bananen-notenbrood, carrot cake en een speltbroodje met een heerlijk omeletje erop. We dronken koffie, thee en zelfgemaakte cintroenlimonade (die echt aan te raden is!) En genoten nog van het gevoel van de work-out in ons lichaam.

Deze yogabrunch is zeker een aanrader! Niet duur, mooie locatie en het eten was echt heerlijk! Een mooier begin van de zondag kan ik me niet bedenken!

Op inschrijving via facebook of de gillende keukenmeiden.
€25,- inclusief brunch.

C Foto’s Marja Bazuin

Bewaren

Facebooktwitterpinterest

Positive Me. Over yoga, goodfood, mind en body!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
7 − 1 =


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X